One To One Tutor

Assalamualaikum..

Terbaru , saya memperkenalkan program One To One Tutor .
apa benda One To One Tutor (OTOT) ni?

Ia adalah program di mana saya , Dzulfikri bin Zulkifle , akan memberikan maklumat diet A to Z secara PERSONAL ! ... macam nak gaduh plak .. huhu..
Apa yang anda akan dapat?


Semuanya dalam 1 harga promosi yang murah ..


Pakej A  : rm100

Pakej A:

1)penerangan mengenai Atkins melalui call dr A sampai Z
2)PERSONAL COACHING , sy akan make sure follow up korang sampai lah korang berjaya..
3)follow up dr sy melalui telefon
4)soal jawab dari korang kpd sy sebanyak mana pun soalan , sy jawab!!!


Jadi , bayangkan , hanya berbelanja rm100 , anda akan dapat 1 ilmu mengenai diet yang sihat untuk seumur hidup (eh , kenapa bunyi macam jualan langsung je ni?) huhu..

It's Real! keluarkan duit sedikit sekali , tapi anda punyai ilmu diet seperti saya . Tahu tak berapa lama saya ambil masa untuk kaji dan Try and Error diet ni? 2 tahun! tapi anda dapat semua dalam 2jam! Pergh! haha .

Untuk menempah Dzul (lain macam je bunyi )
SILA SMS ATAU CALL ATAU SMS SAYA di NO. 0163241493 . Nyatakan ketika call atau sms ia mengenai OTOT


TESTIMONI